hotness 0
Garden Simulator
News

Demo beschikbaar van Garden Simulator tijdens Steam Next Fest

Gepost door

De lente is alweer op zijn einde en de zomer gaat beginnen. Dit betekent dat mensen weer steeds vaker lekker zullen gaan werken in hun tuin. Helaas is het hebben van een tuin een privilege die niet voor iedereen is weggelegd. Gelukkig hebben de ontwikkelaars bij PRODUKTIVKELLER Studios een oplossing en vanaf 13 juni kunnen zij laten zien hoe deze oplossing eruit komt te zien, want dan is de demo van Garden Simulator beschikbaar tijdens Steam Next Fest.

“Wij zijn er trots op dat we voor de eerste keer deel kunnen nemen aan de Steam Next Fest met Garden Simulator en zijn enorm gemotiveerd om de spelers de natuur te laten zien tijdens de demoversie”, legt Jonas Grimm, CEO bij PRODUKTIVKELLER Studios uit. “Ons doel is om de spelers een vermakelijke en gevarieerde simulatie te bieden die is ontwikkeld met veel gevoel voor detail en bieden wij ook af en toe een verrassend extraatje.”

Een korte teaser geeft een kijkje in de game en de demo laat je ook werkelijk een blik werpen in de wereld van het tuinieren.

Over een werkelijke release van deze game wordt nog geen melding gemaakt, maar volgens de Steam-pagina zal de release ergens in dit jaar plaatsvinden.

0 reacties op "Demo beschikbaar van Garden Simulator tijdens Steam Next Fest"