Demon's Souls met Europese datum en extra's

Demon's Souls
Juni 2010
RPG
ja
PlayStation 3

Gisteren wisten we het al en nu is het officieel: Demon's Souls komt naar Europa. Namco Bandai geeft op deze manier iedereen die de game nog niet heeft geïmporteerd de mogelijkheid om simpelweg een kijkje bij de lokale gameboer te nemen. De donkere en bijzonder uitdagende RPG ligt vanaf 25 juni in de Europese winkels.

Het lange wachten wordt voor een klein gedeelte goed gemaakt door de aanwezigheid van een soundtrack CD, artbook en een gloednieuwe strategy guide. Hoeveel deze limited edition moet kosten is nog niet bekend. Wie deze extraatjes niet de moeite waard vindt (al lijkt ons de strategy guide voor iedereen handig), kan altijd nog gebruik maken van het fenomeen importeren. Dan heb je de game ook nog eens voor 25 juni in huis.

Demon's Souls is al sinds lange tijd te vinden in de Japanse en Amerikaanse winkels, maar noch Sony, noch Atlus zag iets in een Europese release. En dat is opmerkelijk gezien de hardcore RPG enorm positief werd onthaald bij het publiek. Vorige maand gaf een vertaler van Sony nog aan dat dit een gemiste kans was.

 

 

 

Bron: Eurogamer

Discord

Hot
Enquête
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties
Speel nu
N

Games Headliner