hotness 0
News

Demo's FIFA 15 en PES 2015 voorzien van datum; FIFA demo niet voor iedereen

Gepost door

Eind dit jaar zal de strijd weer losbarsten tussen Electronic Arts en Konami voor de beste footie van het jaar. EA Sports heeft met FIFA 15 een grote kanshebber in handen en PES 2015 komt terug van een grote achterstand. Om alvast wat zieltjes te winnen, hebben beide giganten een demo aangekondigd.

Electronic Arts zal namelijk in september een demo releasen voorafgaand aan de release van de game op 26 september. Een exacte datum wilde EA nog niet geven, maar de demo zal in ieder geval niet alle platformen aandoen. De PC, Xbox One en PlayStation 4 krijgen een demo van de nieuwste FIFA-game. De andere platformen kunnen hun rug op, zo blijkt het.

Konami heeft wel een exacte releasedatum op de demo van Pro Evolution Soccer 2015 geplakt. Op 17 september zal de demo voor alle platformen verschijnen. Dit betreft de PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox 360, Xbox One en PC. Het spel zelf is ook van een releasedatum voorzien, op 13 november kan iedereen het spel bij de lokale gameboer ophalen.

Wie zal dit jaar de onofficiƫle award van Beste footie of the Year bemachtigen? GameQuarter zal de sportexperts aan het werk zetten en eind dit jaar een eigen oordeel vellen. Of je het daar mee eens bent, moet je lekker zelf weten.

0 reacties op "Demo's FIFA 15 en PES 2015 voorzien van datum; FIFA demo niet voor iedereen"