hotness 0
News

Destiny 2 krijgt later dit jaar een revolutionaire nieuwe modus

Gepost door

Destiny 2's Warmind moet nog verschijnen, maar ontwikkelaar Bungie is nu al volop bezig met  nieuwe content voor de game. Zo meldde diens uitgever tijdens een Q&A bijvoorbeeld dat de game in de herfst van dit jaar een modus gaat krijgen die je ''op een hele nieuwe manier laat spelen''.

Het nieuws over deze mysterieuze toevoeging aan het spel wordt verspreid door Daniel Ahmed, een videogame-analist met een zeer goede reputatie als het op dit soort dingen aankomt, die deze informatie vergaarde bij een vragensessie naar aanleiding van de financiĆ«n van Destiny 2-uitgever Actvision Blizzard.

Wat deze modus in zal gaan houden, daar kunnen we op dit moment enkel naar gissen. Het zou voor de hand liggen dat het een Battle Royale modus zou zijn, aangezien dit genre momenteel populair is bij zowel casual als hardcore gamers, maar toch is de kans hierop klein. Met hoe groot PUBG en Fortnite zijn, en hoeveel andere ontwikkelaars al aan dergelijke games werken, kan je het immers moeilijk een nieuwe manier van spelen noemen.

Activision Blizzard heeft laten weten dat het meer informatie vrijgeeft op de E3. Dus we zullen nog even geduld moeten hebben.

0 reacties op "Destiny 2 krijgt later dit jaar een revolutionaire nieuwe modus"