hotness 0
News

Destiny krijgt een website update om duimen en vingers bij af te likken

Gepost door

Bungie heeft de officiële website van hun shared-world shooter, Destiny, een grootse update gegeven. De vernieuwde website bevat tal van nieuwe info, mooie plaatjes en zelfs wat gameplay footage.

Je kunt je website een update geven en je kunt je website een UPDATE geven. Bungie heeft voor de laatste optie gekozen met de website van Destiny, hun aankomende online shooter. De site zit nu barstensvol nieuwe informative over het spel.

Op de website kom je het verhaal achter het Destiny-universum te weten: het zonnestelsel is voorgoed veranderd door de komst van de Traveler. Deze luidde een Gouden Eeuw in voor de mensheid, maar werd ook gevolgd door zijn eeuwige vijand een “krachtige duisternis”. De Traveler heeft de mensheid, de Exos en de Awoken gered, maar hangt nu immobiel boven de aarde. Het is aan de speler om de geheimen van zijn ras te ontdekken, vijanden te verslaan en een legende te worden.

Er zijn al vier locaties van het Destiny-universum bekend: de aarde, de maan, Venus en Mars. Op aarde lijken alle steden ruïnes te zijn, behalve de “City”.

De drie speelbare klasses in de shared-world shooter zijn ook bekendgemaakt. Dat zijn Titan, Warlock en Hunter. Elke klasse heeft een video, afbeeldingen en achtergrondinformatie gekregen op de website.

Daarnaast werden vier vijanden onthuld en van details voorzien. In Destiny zal je onder andere de strijd moeten aangaan met de beestachtige Fallen, de ondergrondse Hive, de robotische Hex en de militaristische Cabal.

Ontdek het nieuws over deze aankomende shooter van de makers van Halo vooral zelf op de nieuwe website van Destiny.

0 reacties op "Destiny krijgt een website update om duimen en vingers bij af te likken"