hotness 0
News

Destiny ontvangt enkele kritische reviews; toch geen topgame?

Gepost door

Met Destiny lanceerde Bungie en Activision deze week de duurste game ooit. Met een budget van een half miljard dollar hadden we hier serieus te maken met een immens grote titel. De lancering ging naar behoren, maar de reviews bleven nog even uit. Na een redelijk positieve en positieve review komen er nu meer cijfers naar voren. Gematigd positief, dat moet gezegd worden.

De grote namen in de journalistieke tak van de gamewereld zijn namelijk niet zo positief als de kleinere instanties. IGN Italia geeft Destiny een 88, waarbij het de game prijst om de omsmelting van het FPS- en MMO-genre tot één geheel. De balans bij PvP gevechten laat echter wel soms aan zich te wensen over. Hiermee is IGN Italia de meest postieve mediagigant tot op heden.

Gamespot is minder enthousiast en geeft de game een karige 6. Het spel zou repetitief zijn en probeert je te triggeren door het mogelijk vinden van betere loot. Het spel en daarbij de gameplay zijn echter te repetitief om lang interessant te blijven. Collega Polygon verwijt ontwikkelaar Bungie dat het te 'safe' heeft gespeeld met Destiny. De potentie is niet waargemaakt. Vooral het repetitieve gedeelte is iets wat in veel recensies tot op heden aan het licht is gekomen.

Destiny heeft tot op heden nagenoeg alle recensies voor de PS4-versie ontvangen. Deze versie staat nu op Metacritic op een score van 74. Niet hoog genoeg voor een titel van een half miljard, is het niet?

0 reacties op "Destiny ontvangt enkele kritische reviews; toch geen topgame?"