Details over mogelijke FromSoftware-titel duiken op op 4Chan

Project Rune
TBC
niet beschikbaar
nee
PC

Nu de E3 bijna om de hoek staat, ''lekt'' het ene na het andere gerucht over aankondigingen die mogelijk op het evenement zullen worden gedaan. Dat is ondertussen een vast ritueel geworden in de game-industrie. Maar zoals veteranen zullen weten, blijkt elk jaar weer dat een aantal van deze geruchten op waarheid berusten.

Een van de geruchten die de afgelopen dagen de nodige aandacht heeft gekregen, is die over een nieuwe titel van FromSoftware, dat als Project Rune door het leven zou gaan. Een 4Chan-gebruiker deelde namelijk een berg informatie over het spel, dat naar verluidt onthuld zal worden op de E3.

FromSoftware is natuurlijk de ontwikkelaar van Bloodborne, Sekiro: Shadows Die Twice en de Dark Souls-trilogie en is een studio die door miljoenen gamers in de gaten wordt gehouden. Een nieuwe onthulling zou dus menig gamershartje sneller laten kloppen. De klapper over de vuurpijl is echter de game zelf, welke wordt omschreven als een action-RPG die als een spirituele opvolger van Dark Souls kan worden gezien.

Deze game speelt zich af in een fantasy-wereld die de mosterd haalt bij Noorse mythologie en momenteel geteisterd wordt door een honderd jaar durende burgeroorlog. Om deze oorlog tot een einde te brengen, trekken de ridders van het Koninkrijk erop uit om een artefact te vinden om het tij te keren. Maar nadat ze niet terugkeren blijft de speler als enige krijger over. Wat voor soort krijger? Dat mag je zelf bepalen.

Volgens het bericht op 4Chan kan je als speler kiezen tussen een ridder met schild en knuppel, een jager met een boog of een magi√ęr. Jouw keuze be√Įnvloedt daarbij niet enkel je speelstijl, maar ook het verloop van de game, daar bepaalde locaties enkel toegankelijk zijn voor een bepaalde klasse.

Als de geruchten kloppen, wordt Project Rune overzien door Yui Tanimura, terwijl Hidetaka Miyazaki een helpende hand biedt, bevat de game zowel coöperatieve als competitieve multiplayer, zal het op meerdere platformen verschijnen en draaien op de Unreal Engine. Dat laatste is overigens een inkoppertje, daar het bedrijf recent al liet weten ermee aan de slag te willen gaan.

Zoals we aan het begin van dit bericht al zeiden, is dit slechts een van de vele geruchten die momenteel de rondte doet en is er geen reden om aan te nemen dat het waar is. Dus tot we daadwerkelijk iets zien over drie weken, adviseren wij om het met een korreltje zout te nemen.

Bron: Game Rant

Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner