hotness 0
News

Deze figurine van Catwoman kun je slechts tijdelijk bestellen bij Archonia

Gepost door

Het is een doorn in het oog van menig verzamelaar, maar ook bij merchandise heb je te maken met producten die slechts in beperkte oplages verschijnen. Soms is dit vanwege een evenement, andere keren omdat ze de fanatiekste verzamelaars iets bijzonder willen geven en soms omdat de producten zó duur zijn om te maken, dat ze niet willen riskeren dat er overblijven.

Deze PVC-figurine van DC's Catwoman valt hoogstwaarschijnlijk in de laatste categorie. Met een verkoopprijs van € 109,42 is het immers een behoorlijk prijzig verzamelobject. En het feit dat je het enkel kunt krijgen middels een vooruitbestelling bevestigt dit enkel.

Voor zij die het niet weten: een product op vooruitbestelling is gedurende een korte periode te reserveren, waarna er exact genoeg exemplaren worden geproduceerd. Als je op dat moment je kans mist, is het helaas ook echt pech gehad. En bij dit beeld is dat niet anders.

Je kunt jouw eigen Catwoman figure tot 20 maart 2019 hier bestellen, waarna de levering in september van 2019 zal plaatsvinden. Je mag je dus nog een kleine zes maanden verheugen op de nieuwste toevoeging aan je collectie.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Warner Bros of Archonia, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

0 reacties op "Deze figurine van Catwoman kun je slechts tijdelijk bestellen bij Archonia"