Deze gelimiteerde Fallout 3-lithograph is nu te reserveren

Fallout 3
28/10/2008
RPG
nee
PC, PlayStation 3, Xbox 360

Verzamelaars leggen, zoals de naam al doet vermoeden, graag hun handen op verzamel-items van hetgeen waar ze fan van zijn. Met name wanneer datgeen niet iets is dat je altijd en overal kan krijgen. Objecten die in beperkte oplagen worden uitgebracht zijn daarom altijd zeer gewild en in no-time weg. Je kunt het dus vaak maar beter reserveren.

Of dat nodig gaat zijn voor deze herdenkings-lithograph van 36 bij 24" van Fallout 3 valt niet te voorspellen, maar gezien dat slechts vijfhonderd exemplaren worden geproduceerd, is de kans groot dat het product ruim voor de verkoopdatum is uitverkocht. Zelfs al kost het je $80.

Wat dit verzamelobject extra begeerlijk maakt, is dat elk exemplaar genummerd en gesigneerd is door artiest John Holland. Je kunt daarom maar beter hier klikken als je dit koste wat het kost aan je collectie wilt toevoegen, zodat je verzekerd bent van een exemplaar wanneer het eind juni verschijnt.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Bethesda, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

Bron: Bethesda

Discord

Hot
EnquĂȘte
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner