Deze gelimiteerde Xbox One X brengt je reeds in juni naar Night City

Update: Nadat de video al eerder was gevonden, heeft Microsoft de Cyberpunk: 2077 Xbox One X nu ook officieel onthuld middels een persbericht, hetgeen ons wat aanvullende details heeft gegeven.

Hoewel deze console drie maanden voor de release van Cyberpunk verschijnt, zal die wel gewoon de game bevatten in de vorm van een downloadcode die je op release toegang geeft tot het spel. Hiernaast wordt ook gehint naar aanvullende, nog niet onthulde, goodies.

Mocht je al een Xbox One X hebben en voel je er niets voor om een tweede te halen, dan kun je vanaf nu ook enkel de controller kopen, die je ook direct ontvangt.

Origineel bericht: Als alles goed was gegaan, waren we nu massaal Cyberpunk: 2077 aan het spelen. Maar helaas ging het niet goed en moest de game worden uitgesteld naar september.

Bij Microsoft vonden ze dat klaarblijkelijk slechts een detail en dat is dan ook de reden dat ze een speciale Cyberpunk: 2077 Xbox One X hebben onthuld die een kleine drie maanden voor de game verschijnt. Dat is natuurlijk opmerkelijk, maar echt betreuren kunnen we het niet. Het apparaat ziet er immers wel verdomd sexy uit.

           
Discord

Hot
Enquête
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner