Deze Lenovo-deal laat je met korting mobiel gamen

De coronaquarantaine lijkt het perfecte moment om uitgebreid te gamen op je console of game-PC. Maar ben jij langzamerhand toe aan een ander aanzicht dan je kamer, maar heb je geen Nintendo Switch? Dan kun je altijd nog mobiele games spelen.

Omdat een smartphone meestal net iets te klein is om dat soort games comfortabel te spelen, willen we jullie wijzen op deze deal op iBOOD. Daar is de Lenovo Tab 4 namelijk met 28% in prijs verlaagd. Je betaalt normaal gesproken zo'n € 139,- ervoor, maar dankzij deze korting daalt de prijs naar € 99,95. De Tab 4 is dus een vrij goedkope tablet, maar wel een die draait op Android 8.0. Je zou de meeste games dus makkelijk moeten kunnen draaien.

Zoals alles op iBOOD geld dat je slechts één dag hebt om van deze deal gebruik te maken en dat op echt op is. Dus als je interesse hebt, kun je het beste snel hier klikken.


Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Lenovo of iBOOD, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

Bron: iBOOD

Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
20%
Meer video-content
27%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
27%
Meer van alles
27%
Totaal aantal stemmen: 15 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner