hotness 0
News

Deze ontwikkelaars zijn bezig voor de PlayStation 4

Gepost door

Sinds de aankondiging van de PlayStation 4 gonst het van de geruchten van games die wel al dan niet in ontwikkeling zouden zijn voor de nieuwe console van Sony. Je zou door de bomen het bos al snel niet meer kunnen zien.

Gelukkig voor jullie zijn wij op GameQuarter gezegend met een speurneus. Deze speurneus heeft alle hoeken en gaten van het internet afgezocht om voor jullie te achterhalen wat de waarheid achter deze geruchten is, en niet zonder succes. We hebben ruim 150 ontwikkelaars gevonden die met de PlayStation 4 bezig zijn.

Al deze namen zijn overigens bevestigd door de ontwikkelaars zelf, hetgeen een boel hoop zal doen leven. Een kleine notitie is wel dat wijlen Lucasarts hier nog vermeld staat. Dit omdat, hoewel de studio gesloten is, wij nog hoop hebben op een doorstart van de ontwikkeling van Star Wars 1313.

Onderstaand overzicht geeft goed weer dat de PlayStation 4 voor ieder wat wils zaal gaan bieden. Met Criterion en Codemasters hebben we bijvoorbeeld al goede racegames te pakken, terwijl Rockstar en Bethesda ons laten vertoeven in een grote open wereld.

Ook shooter-fans hoeven niet op hun honger te zitten met Devolver Digital, Gearbox, 2K Games, 4A games.  en Bungie, hetgeen nog eens dubbel geldt voor fans van RPG's. Zowel westernse als oosterse RPG's zijn goed vertegenwoordigd door de bijdragen van Level-5, CD Projekt, Nippon Ichi Software en Atlus.

Om de lijst niet te saai te maken hebben we voor jullie geen lange lap tekst, maar onderstaande collage van de ontwikkelaars. Schaam je niet als je ze niet allen kent, er zitten veel regionale en indie-studios bij. Ondanks dat lijkt Sony op de E3 nog genoeg troeven achter de hand te hebben.



0 reacties op "Deze ontwikkelaars zijn bezig voor de PlayStation 4"