hotness 0
News

Deze Pop!-figurine is exclusief én heel erg geestig

Gepost door

Alladins Genie is een van de bekendste karakters uit Disneys rijke filmhistorie. En met goede reden. Robin Williams vertolking van het karakter raakte jong en oud en is tot op de dag van vandaag iconisch. Het is dan ook niet moeilijk om te zien waarom dit karakter een speciale Funko Pop! krijgt.

Als je nu naar je Pop!-collectie kijkt en daar de Genie ziet staan, hoef je nog niet weg te klikken. Want deze versie van de blauwe geest is iets anders dan normaal. Het is namelijk bedekt met glitters in het teken van de speciale Diamond Collection, bestaande uit aangepaste versies van een aantal populaire Pop!.

Niet enkel is deze versie speciaal én exclusief voor webwinkel Large, het is ook nog eens in de aanbieding, wat dan ook de reden is dat we er vandaag over schrijven. Wie hier klikt betaalt namelijk geen € 16,99 voor een exemplaar, maar € 12,99. Toch leuk meegenomen.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Disney, Funko of Large, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

0 reacties op "Deze Pop!-figurine is exclusief én heel erg geestig"