hotness 0
News

Diablo III in ontwikkeling voor Xbox One

Gepost door

Op het moment is Blizzard bezig met een next-gen versie van Diabo III. Een probleem voor Xbox-fans is echter dat deze Ultimate Evil Edition enkel is aangekondigd voor de PlayStation 4. Toch is de game ook in ontwikkeling voor de Xbox One, al betekent dit niet dat Diablo III ook daadwerkelijk voor de Xbox One verschijnt.

Blizzard en Microsoft zijn namelijk momenteel nog druk bezig met het contract rond de release van Diablo III op de Xbox One. Dit kan nog steeds op niets uitlopen waardoor Xbox One-bezitters nog steeds niet aan de slag kunnen met de RPG. Toch ontwikkelt Blizzard Diablo III voor beide platformen tegelijkertijd. De ontwikkelaar heeft namelijk meer ervaring met het werken aan twee versies op hetzelfde moment.

Wanneer gevraagd wordt naar een releasedatum van de Ultimate Evil Edition geeft lead producer Alex Mayberry aan dat deze niet lang na de lancering van Reaper Of Souls volgt. Deze extra content verschijnt morgen. De next-gen versie van Diablo III bevat zowel de originele game als de uitbreiding Reaper Of Souls.

0 reacties op "Diablo III in ontwikkeling voor Xbox One"