Diablo update 2.1.0 vanaf nu te downloaden

Diablo III
15/05/2012
Hack and slash, Action RPG
ja
PC, Mac

Na menig gamers een lange tijd in onwetendheid te laten vertoeven, werd deze week bekend gemaakt dat de update naar 2.1.0 eind augustus zou doorgaan. Vanaf gisteren was het  de beurt aan onze vrienden in de VS en vanaf vandaag kunnen ook wij met deze nieuwe update van start gaan.

Wat deze beruchte update 2.1.0 nu eigenlijk teweeg gaat brengen op het slagveld tussen de demonen en monsters, zal even uitgelegd worden:

Met "Seasons" kan je een nieuw personage aanmaken die terug volledig vanaf nul moet opstarten, hier moet je wel rekening houden dat je beschikt over een vrij slot om je personage te creëren. Met deze kan je vervolgens een season de monsters van Diablo te lijf gaan, met kans op zeldzame legendary drops en kans op heel veel speciale loot. Aan het einde van het season kan je vervolgens de verkregen paragons, loot en modificaties zeer makkelijk overdragen naar je non-seasons personages.

Je kent ze wel, de rift. Wel, nu zijn ze aangepast en uitgebreider dan ooit. Ze worden dus ook logischerwijze "Greater Rifts" genoemd. Er is een extraatje aan toegevoegd: als je erin slaagt om de rift binnen een bepaalde tijd te voltooien, krijg je de kans om een nieuwe rift te doen, die net wat moeilijker is dan de vorige. Op deze manier kan je jezelf en je kameraden testen en kijken hoe ver je geraakt. Een handig weetje hierover is, dat wanneer je de rift voltooit, je veel tijd spendeert aan het oprapen van allerlei loot. Wel, dat hebben ze bij Blizzard begrepen en aangepast. Op het einde, na het verslaan van de riftguardian, zal al de loot die je anders doorheen de hele rift had tegengekomen, op het einde als een ware fontein voor je exploderen.

Wil je graag weten hoe het eigenlijk zit met die personages van je vrienden of mensen uit je buurt? Dat kan je nu perfect met "Leaderboards". Vanaf deze update, kan je makkelijk op een leaderboard opzoeken en filteren volgens geografische ligging of andere sociale netwerken. Vriendenlijsten zullen er nooit meer hetzelfde uitzien! Vergelijk en trotseer elkaar in de ranking om te weten wie de betere is.

Met "Cesspools" hebben ze een uitbreiding in je welbekende locaties toegevoegd. Het is een map met de rioleringen van WestMarch, die net niet op tijd voltooid raakte voor de release van Reapers of Souls. Deze map werd nadien achterwege gehouden om nu volledig speelbaar te worden in de update 2.1.0. Benieuwd om te weten hoe lang je het zal uithouden daar beneden?

Misschien wel Ă©Ă©n van de meest begeerde uitbreidingen van deze update: "The Vault". Je kent ze wel, de treasure goblins. De kleine mannetjes die er met een zak vol goud vandoor gaan zodra je hen raakt. Als je er niet in slaagt om ze te verslaan, springen ze door hun portaal naar een andere dimensie. Al eens afgevraagd wat er zich aan die andere kant schuilhoudt? Een immens grote kluis, gevuld met allerlei goud, edelstenen en legendary's! Telkens je nu een goblin verslaat, heb je een kleine kans dat er zich nadien een portaal opent, waar je meteen in kan teleporteren naar de kluis. Wel oppassen, deze kluis wordt streng bewaakt door een zeer grote en hebberige wachter.

Voor meer informatie, klik hier.

Bron: Battle.net

Discord

Hot
EnquĂȘte
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner