hotness 0
News

DIRT 5 scheurt met 120 frames per seconde voorbij

Gepost door

Het is bijna tijd om de sleutels in het contactslot te steken en je klaar te maken voor een meedogenloze strijd. Op verschillende wegtypes en in verschillende werelddelen vinden kampioenschappen plaats die gaan om snelheid, motorische vaardigheden en 120 frames per seconde. Ja, we hebben het over DIRT 5.

Vandaag heeft Codemasters een nieuwe korte gameplaytrailer online gegooid. Robert Karp (Development Director) voegt hier nog het volgende aan toe:  "het is moeilijk te geloven dat DIRT 5 in minder dan een maand tijd zijn stempel zal drukken op de volgende generatie consoles. De studio heeft ongelooflijk veel werk verricht en we kunnen niet wachten tot de spelers aan de slag kunnen met de game. DIRT 5 heeft een Career-modus met Troy Baker en Nolan North, een Arcade-modus, split-screen en multiplayer-opties en een nieuwe modus genaamd Playgrounds. Dankzij alle afwisseling, biedt DIRT 5 iets voor elk type racefan”

Moeilijk te geloven of niet: DIRT 5 komt op vrijdag 6 november naar PlayStation 4, Xbox One en PC. De versies voor PlayStation 5 en Xbox Series volgen kort daarna.

           

0 reacties op "DIRT 5 scheurt met 120 frames per seconde voorbij"