Disc Jam krijgt morgen een flinke update

Disc Jam
PC: 7 maart 2017, PlayStation 4: 7 maart 2017, Switch: 8 februari 2018
Sport
ja
PC, PlayStation 4, Switch

Disc Jam verschijnt morgen als een downloadtitel op de Nintendo Switch. Ontwikkelaar High Horse Entertainment stoomde daarom een hoop extra content klaar om deze launch kracht bij te zetten. Je hoeft echter geen Switch te bezitten om hiervan te genieten, daar deze gratis content update ook naar de Steam- en PS4-versies van het spel komt.

Spelers die de game opstarten na het installeren van de update, zullen twee nieuwe modi aantreffen. Met de eerste, Ranked Matches, legt Disc Jam nóg meer de nadruk op de multiplayer-kant van het spel, wat gezien zijn competitieve aard natuurlijk niet gek is. Deze ranked matches worden verdeeld in seasons, waarbij elk seizoen unieke cosmetische items met zich meebrengt, zodat compulsieve verzamelaars iets hebben om naartoe te werken.

Voor gamers die liever solo spelen, is er hiernaast de Ghost Arcade. In deze mode neem je het op tegen een eindeloze stroom AI, die gemodelleerd zijn naar echte spelers. In plaats van een voorgeprogrammeerd algoritme, zal je dus spelen tegen een replica van een echte speler, die mogelijk een onverwacht uit de hoek komt.

Naast twee nieuwe modi, introduceert de Disc Jam-update ook een nieuw speelbaar karakter in de vorm van Lannie. Deze all-rounder moet zijn mannetje staan in allerlei situaties en biedt spelers nóg meer variatie.

Andere dingen die de update doet is de arena grafisch verbeteren, bugs en glitches aanpakken, private server-ondersteuning toevoegen, evenals andere, niet gespecificeerde, quality of life-verbeteringen doorvoeren. En dat alles is dus gratis!

Bron: GameQuarter

Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties

Games Headliner