hotness 0
News

Disgaea 4: Complete+ aangekondigd, krijgt Collector's Edition

Gepost door

Met het showgeweld van giganten als Ubisoft, Square Enix en Nintendo zou je bijna vergeten dat er nog veel meer uitgevers op de beursvloer van het L.A. Convention Center staan. Bijna...

Maar wanneer een game als Disgaea 4: Complete+ wordt aangekondigd, heeft NIS direct onze aandacht weer te pakken. Deze versie van de PS3-game, compleet met alle nadien verschenen DLC, komt in de herfst van dit jaar naar Nintendo Switch en PlayStation 4. En voor de echte fans komt er ook nog een HL-Raising Edition.

Deze editie bevat natuurlijk de game, maar ook een soundtrack en artbook, een boekenlegger én een poster die het eten van sardientjes aanmoedigt. Mocht dat in jouw collectie mogen ontbreken, dan zal je blij zijn om te weten dat de pre-orders om een uur vanmiddag live gaan op de website van NISA Europe.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door NIS, noch is die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

0 reacties op "Disgaea 4: Complete+ aangekondigd, krijgt Collector's Edition"