hotness 0
News

Dishonered 2 komt uit op 11 november, meer details op de E3

Gepost door

Vandaag heeft Bethesda bekend gemaakt dat Dishonered 2 op 11 november verschijnt. Het lag in de lijn der verwachtingen dat de game dit jaar uit zou komen na enkel een cinematische trailer op de E3 van 2015.

Op 12 juni houdt Bethesda wederom een eigen persconferentie waar de eerste gameplay van Dishonered 2 getoond zal worden. Wat we al weten van de game is dat hij zich afspeelt in Karnaca, de geboorteplaats van hoofdpersoon Corvo Attano uit het vorige deel. Deze keer kunnen spelers kiezen om controle te nemen over Corvo, of zijn dochter Emily Kaldwin. Beide karakters hebben eigen vaardigheden die uitgebouwd kunnen worden.

Wat er ook nieuw is in deze actie-RPG zijn de keuzemogelijkheden die het verhaal bepalen. Net als in de eerste Dishonered kan er een eigen manier van aanpak gekozen worden om doelwitten uit te schakelen, maar in deze opvolger hebben de keuzes 'intrigerende gevolgen'. Aankomende E3 komen we dus meer te weten over de game, en wat Bethesda nog meer van plan is in de komende tijd.

0 reacties op "Dishonered 2 komt uit op 11 november, meer details op de E3"