hotness 0
News

Dishonored overstijgt verwachtingen; vervolg waarschijnlijk

Gepost door

Dishonored, een first-person actiegame met stealth-elementen, verkocht veel beter dan dat door zowel de analisten als de uitgever zelf verwacht werd. Dit meldde Pete Hines, medewerker bij en spreeksman voor Bethesda, aan Destructoid. Hij zegt dat Dishonored door de uitgever 'zonder twijfel als nieuwe franchise gaccepteerd is'; een vervolg is meer dan waarschijnlijk. 

"Ik kan je vertellen dat Dishonored onze verwachtingen qua verkoopcijfers overtroffen heeft; dit is mooi om te zien, zeker aangezien het een nieuwe en dus onbekende IP is en op moet boxen tegen de gevestigde franchises die ook in de winkel liggen". Waarschijnlijk refereert de man hiermee naar het vierde deel van Halo, welke slechts twee dagen voor Dishonored de schappen inkwam. Hines zegt dat Dishonored het best verkochte spel op Steam was tijdens het weekend na Thanksgiving.

Een vervolg wordt niet specifiek genoemd, maar als Bethesda Dishonored daadwerkelijk als een nieuwe franchise ziet, dan is een vervolg natuurlijk vanzelfsprekend.  

 

0 reacties op "Dishonored overstijgt verwachtingen; vervolg waarschijnlijk"