Disintegration krijgt een singleplayer trailer én releasedate

Na een succesvolle multiplayer beta heeft Disintegration van V1 Interactive nu een trailer gekregen die de focus legt op singleplayer. Maar dat is niet alles.

In het verhaal zien we hoe mensen zich massaal in robotlichamen hebben gehesen om te overleven op een sterk veranderde aardbol. Maar waar sommige dit zien als een tijdelijke oplossing, wilt een zekere groep iedereen converteren, desnoods met dwang. Kruip in het metalen lijf van Romer Shoal en roep deze gekte een halt toe in snelle, actievolle gameplay settings.

“Mijn verhalen worden altijd gestuurd door gameplay, en met Disintegration wilde ik een meeslepend verhaal vertellen rond spelsystemen die nog niet eerder zijn vertoond,” aldus Marcus Lehto, President en Game Director bij V1 Interactive. “Het zit in mijn bloed om memorabele personages en rijke werelden te creëren die verdergaan dan een standaard FPS-beleving. Ik kan niet wachten tot spelers het zelf kunnen ervaren.”

“De spelsystemen en het fantastische achtergrondverhaal van de campagne gaan nog een stapje verder in de competitieve multiplayer van Disintegration, en het speelt echt heerlijk,” zegt Kari Toyama, Lead Producer bij Private Division. “Het team bij V1 Interactive stopt een hoop fun en persoonlijkheid in de multiplayer door middel van de verschillende Crews, die ieder een eigen uiterlijk en aanpak hebben.”

Ben je na dit alles enthousiast? Wees dan blij. Want de game verschijnt op 16 juni voor PS4, Xbox One en PC.

           
Discord

Hot
Enquête
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner