Dispatch Games gaat gebukt onder het coronavirus, geeft update aan kopers

Gamers die recentelijk spellen besteld hebben bij Dispatch Games zullen allicht al gemerkt hebben dat dit...niet helemaal optimaal verliep. Zendingen lieten op zich wachten en een antwoord van de klantenservice kwam ook niet al te snel. Iets wat Dispatch zelf beaamt in een e-mail aan GameQuarter.

''Dit zijn nooit eerder geziene tijden,'' zo begint de e-mail. '' We bevinden ons in een situatie waarin we ons snel moeten aanpassen aan de uitdagingen die gepaard gaan met een wereldwijde pandemie. Alles van de distributie, bezetting, ontwikkeling tot aan de verzending is verstoord op een wereldwijde schaal. We zijn met ons partners bezig om ons aan te passen aan de nieuwe normaliteit.

We hebben eerder te maken gehad met uitstel van onze producten, dat is een onderdeel van deze zaak. Het gebeurt. Wat niet eerder gebeurd is, is een bijna perfecte storm, bestaand uit veranderingen in de wereld die buiten onze macht om zijn. De gezondheid en veiligheid van onze families, partners en klanten staat voorop.

Zes weken. We hebben minimaal zes weken nodig om producten de lanceren. De pleister is eraf.

Dit blijft een schatting. We kunnen geen specifieke datum garanderen gezien de situatie in de distributie. Het verandert bijna dagelijks. We willen niet wederom een datum prikken en vervolgens hem missen door dingen buiten onze schuld om. Wat we echter wel kunnen doen is iedereen op wekelijkse basis op de hoogte houden.''

De inhoud van deze e-mail is natuurlijk spijtig, maar niet verrassend. Bijna elke branche voelt op dit moment de gevolgen van het coronavirus en alle ellende die de ziekte met zich meebrengt. Dispatch houdt echter direct woord, want de e-mail die wij ontvingen bevatte al de eerste update.

''Deze update werd tegengehouden terwijl we bezig waren met het verzenden van ALLE openstaande orders, inclusief combinatiebestellingen die stillagen vanwege andere titels. Iedereen die een combinatiebestelling had met een van de vertraagde producten zal de rest later toegestuurd krijgen zonder extra kosten. Tracking codes zijn vandaag naar iedereen verstuurd.

We hebben ook gekeken naar de backlog bij onze klantenservice en consumentenverzoeken. Deze zouden morgen ingelopen moeten zijn. We zijn ook van plan komende week naar een nieuw ticketsysteem over te stappen; details volgen nog. Dit nieuwe systeem moet problemen sneller signaleren en ons meer zicht geven op jullie behoeften.''

Een update als deze is natuurlijk leuk, maar voor onze lezers die bij Dispatch hebben besteld is vooral belangrijk wat de status van verschillende games is. Gelukkig hebben we ook daar een overzicht van gekregen:

  • Jaleco¬†Pocket¬†Players:¬†Op voorraad en alle bestellingen zijn verzonden
  • Radirgy Swag -¬†In de maak
  • Game Paradise - In de maak, digitale versie verschijnt zoals gepland
  • Rail Sim - In de maak
  • Jajamaru PS4 - Vertraagd door ontwikkelproblemen. Munten komen aan zij die besteld hebben. Update volgt
  • Soldam PS4 -¬†Vertraagd door ontwikkelproblemen.
Discord

Hot
Enquête
Veel
27%
Best veel
47%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 45 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner