hotness 0
News

Dit Attack of Titan-kristal staat prachtig in elke collectie

Gepost door

Black Friday is dan misschien wel voorbij, maar hetzelfde kan niet worden gezegd van de vele sales die rondom de Amerikaanse dag worden georganiseerd. Tokyo Otaku Mode bijvoorbeeld, heeft een van diens duurste objecten tijdelijk in prijs verlaagd.

Het object waarover we spreken is dit kristal met 3D-art van Attack on Titan, waarvoor je normaal gesproken ruim $600 moet neerleggen. Tot drie uur vannacht kun je dit hebbedingetje echter kopen met maar liefst vijftig procent korting, waarvoor je omgerekend naar euro's € 256,89 kwijt bent. Nog steeds een hoop geld natuurlijk, maar dat is gezien de afmetingen van 140 x 80 x 80 mm lang niet gek. Wil je echter eerst meer onderzoek doen, dan kan je altijd op de productpagina kijken voor meer informatie.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Tokyo Otaku Mode, noch is die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

0 reacties op "Dit Attack of Titan-kristal staat prachtig in elke collectie"