hotness 0
News

Dit huwelijksaanzoek in Destiny kwam met behulp van Bungie tot stand

Gepost door

Huwelijksaanzoeken in games zijn niets nieuws. Enkele jaren geleden kon je het zelfs een hype noemen. Toen werden namelijk in korte tijd meerdere aanzoeken via World of Warcraft opgezet. De afgelopen jaren is het echter relatief stil geweest.

Wellicht komt daar spoedig verandering in, want een recent huwelijksaanzoek in Destiny was wel heel bijzonder vormgegeven. Adriel Wallick, game-ontwikkelaar van beroep, heeft met hulp van Bungie haar vriend Rami Ismail ten huwelijk gevraagd.

Voor deze gelegenheid werd een speciale emote geprogrammeerd, die het volgende vroeg: "Wil je mij nemen in goede en slechte tijden, in de Tower of onder een patrouille, voor zolang we beiden Light hebben?". Dit was echter slechts fase 1.

Na de emote kwam een speciale ring, genaamd de Ring of Eternity, met de omschrijving "voor Guardians die hun perfecte match hebben gevonden". En om het alles af te maken ontving Ismail een bericht via de postmaster, waarin het huwelijksaanzoek onderbouwd werd.

Om een lang verhaal kort te maken: Adriel Wallicht zal spoedig de achternaam Ismail gaan dragen, want Rami heeft ja gezegd. En wie weet, misschien krijgt het feest ook een game-thema. Ismail is namelijk zelf ook ontwikkelaar en vormt de helft van het bekende Nederlandse Vlambeer-duo.



0 reacties op "Dit huwelijksaanzoek in Destiny kwam met behulp van Bungie tot stand"