Dit is dé kans om Final Fantasy X-2 HD fysiek in je kast te krijgen

2013
RPG
nee
PlayStation 3, Vita

Toen de Final Fantasy X & X-2 Remaster jaren geleden voor de PlayStation Vita verscheen, waren gamers zeer in hun nopjes om twee JRPG's tegelijkertijd aan hun verzameling toe te kunnen voegen. Een aanzienlijk deel van diezelfde gamers was echter teleurgesteld toen ze de game daadwerkelijk in huis hadden, daar X-2 niet in het doosje zat, maar meegeleverd werd als downloadcode.

Dit was niet het geval in alle regio's, want in Azië werd Final Fantasy X-2 ook op de PlayStation Vita van een fysieke Engelse release voorzien, waardoor het een geliefde importtitel werd. Een titel die Play-Asia vrijwel altijd op voorraad heeft en nu tijdelijk in prijs verlaagd heeft. Je hebt daardoor nog 36 uur om het spel hier te scoren voor € 24,47 in plaats van de gebruikelijke € 37,66. Daar heb je de verzendkosten mee terugverdiend.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Play-Asia of Square Enix, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

Bron: Play-Asia

Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner