Dit is hoe Thanos werkt in Fortnite

Fortnite
25 juli 2017 (Early Access), 2018 (Full Release)
Third-person shooter
ja
PC, PlayStation 4, Xbox One

De tijdelijk beschikbare Infinity Gauntlet Mode van Fortnite is ondertussen al ruim een week speelbaar, maar toch lijkt er nog de nodige onduidelijkheid te zijn over hoe het precies werkt, vooral bij het minder fanatiek spelende publiek. GameRant maakte daarom een artikel om alles uit te leggen, die wij voor jullie hebben vertaald.

Allereerst is er natuurlijk de Infinity Gauntlet zelf. Deze verschijnt op een willekeurige plek op het speelveld en klampt zich vast aan de eerste speler die het aanraakt. Deze verandert vervolgens in de schurk van Avengers: Infinity War, waarna het jachtseizoen geopend is. De speler die Thanos is, is ten alle tijden zowel op de radar als op de map zichtbaar, waardoor iedereen hem of haar zal opjagen. Gelukkig is de paarse boef echter geen doetje.

Met 700 HP en 300 shield, waarvan overigens enkel de tweede kan regenereren en dat enkel na een kill, kan Thanos flink wat kogels slikken alvorens hij in elkaar zakt, dus spelers zullen goed voorbereid moeten zijn alvorens de confrontatie op te zoeken. Om daarbij te helpen zijn de loot drops zowel kwalitatief als kwantitatief flink verbeterd. Het kunnen bouwen van dingen geeft immers een flink voordeel, vooral omdat de speler die Thanos speelt het niet kan. Wat die echter wel kan mokerslagen uitdelen, op de grond slaan voor area of effect schade, een laser schieten en gigantische sprongen maken zonder fall damage. De Thanos-speler heeft dus heel wat leuke trucs tot zijn beschikking.

Mocht je er desondanks in slagen om Thanos te vellen, dan mag jij als volgende de Infinity Gauntlet op je arm schuiven, waarna het riedeltje van voor af aan begint.

Bron: GameRant

Discord

Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner