hotness 0
News

Dit is nieuw in Ultra Street Fighter 4

Gepost door

Ultra Street Fighter IV is alweer de vijfde versie van Street Fighter IV, na de herziene versies Super Street Fighter IV, Super Street Fighter IV: Arcade Version en Super Street Fighter IV: 3D. Als je een van deze versies bezit en niet zeker weet of een upgrade verstandig is raden we je aan verder te lezen om te leren wat Ultra Street Fighter IV toevoegt.

Buiten de verplichte extra's voor een fighting game, zoals extra moves en een verbeterde balans tussen de karakters, zal Ultra Street Fighter IV onder andere een online training mode erbij krijgen. Deze is vergelijkbaar met de offline training met bots, maar laat je nu samen met vrienden sparren zodat je ook menselijke oefening krijgt.

Verder zal de game vijf nieuwe karakters krijgen: Poison, Hugo, Elena, Rolento en een te nog onthullen karakter dat volgens geruchten Retsu zou zijn. Deze kan je vervolgens ook gebruiken in de nieuwe 3 VS 3 gevechten. Als laatste wordt er nog een zestal arena's toegevoegd waarin je digitaal kan knokken.

Ultra Street Fighter IV zal begin 2014 als upgrade voor € 14,99 of als retailversie voor € 39,99. In het geval van de laatste zal deze ook de eerder uitgekomen kostuum DLC bevatten.

0 reacties op "Dit is nieuw in Ultra Street Fighter 4"