hotness 0
News

Dit mag je gaan betalen voor de Switch-accessoires

Gepost door

Met de onthulling van de Nintendo Switch kan het natuurlijk niet alleen blijven bij de console. Nintendo kondigde ook een aantal accessoires aan voor het apparaat. Deze zijn los te koop en variëren van extra controllers tot zelfs een extra docking station. De bekende prijzen zijn in dollars, maar zullen naar verwachting ongeveer gelijk zijn in euro’s.

Nintendo Switch Pro Controller
We kennen hem al van de Wii U maar hij is er weer: de Pro Controller. Dit keer met ingebouwde motion controls en de mogelijkheid om amiibo uit te kunnen lezen met de controller.
Verwachte prijs: $69.99


Joy-Con controllers
Een set extra controllers voor de Switch. Voor nu verkrijgbaar in de kleuren: grijs, blauw en rood. Tevens is er een set waarin één rode en één blauwe controller zit.
Verwachte prijs: $79,99


Joy-Con(L)/Joy-Con(R)
Los verkrijgbare linkse of rechtse Joy-Con controller.
Verwachte prijs: $49,99


Joy-Con Charging Grip
Hiermee kun je de Joy-Con controllers combineren tot één grote controller. Door deze grip word het ook mogelijk gemaakt om de Joy-Con controllers op te laden terwijl je speelt.
Verwachte prijs: $29,99


Nintendo Switch Dock Set
Een extra docking set met AC adapter en HDMI-kabel. Handig als je meerdere TV's in huis hebt en maar één Switch. Nu hoef je niet telkens je kabels los te koppelen.
Verwachte prijs: $89,99


Joy-Con Wheel (set van 2)
Stop een Joy-Con controller in het stuur en zit achter het stuur in je favoriete racegame. De Joy-Con controllers zijn niet inbegrepen.
Verwachte prijs: $14,99

0 reacties op "Dit mag je gaan betalen voor de Switch-accessoires"