hotness 0
News

Dit mag je verwachten van het vierde deel van Guild Wars 2: Flame & Frost

Gepost door

Met alweer de vierde telg in de Flame & Frost-serie van Guild Wars 2, komt er een einde aan. Een einde waar vele spelers al lang naar toe gewerkt hebben en de nodige vragen moet beantwoorden. Maar wat mag je verwachten van het nieuwste deel?

Het belangrijkste is natuurlijk de nieuwe dungeon, waarin je het verhaal van Flame & Frost tot een einde brengt. Samen met Rox en Braham daal je de Molten Weapon Facilities in om uit te monden in het eindgevecht wat de makers zelf beschrijven als ''íets wat in de Guild Wars-geschiedenisboeken gaat.''

Verder wordt de mogelijkheid voor custom Player VS Player-arena's toegevoegd. Niet iedereen zal gelijk deze optie beschikbaar krijgen omdat eerst een selectie groep is uitgekozen voor de beta. Maar de arena's die deze groep maakt kunnen door iedereen gebruikt worden. De gevechten erin zijn dan voor iedereen zichtbaar in spectator mode.

Op de kleinere schaal mag je nog verwachten nieuwe Guild Missies tegen te komen, nieuwe abilities te vinden voor World VS World en nieuwe wapens te vinden.

0 reacties op "Dit mag je verwachten van het vierde deel van Guild Wars 2: Flame & Frost"