Dit Resident Evil 2-keyboard kost (minimaal) $675!

Resident Evil 2 Remaster
Survival horror, Third-person shooter
nee
PlayStation 4

Merchandise van degelijke kwaliteit is duur; dat is iets dat iedere gamer zal beamen. Maar er moet altijd baas boven baas zijn. En dit keyboard van Resident Evil, met een prijskaartje van $675 (exclusief BTW), hoeft maar weinig boven zich te dulden.

Wat dit keyboard zo speciaal maakt? Dat het een replica is van de Lexington typemachines die je in Resident Evil 2 gebruikt om je voortgang op te slaan natuurlijk. Of nou ja, replica. Het is eerder losjes erop gebaseerd.

Een snelle blik op zowel het keyboard als de in-game typemachine toont namelijk dat er een hele hoop verschillen tussen de twee zijn. Zo zijn de originele toetsen vierkant, terwijl die van de replica rond zijn, is het keyboard heel wat kleiner qua statuur en lijkt zelfs de kleur een andere tint te zijn.

Waarmee het keyboard wel doet denken aan zijn inspiratiebron, is het feit dat je de hendel moet gebruiken als een enter-toets, zodat je nog wel het idee hebt op een daadwerkelijke typmachine zit te werken. Ook het feit dat je een tablet op de bovenkant kunt bevestigen en met bluetooth kunt koppelen draagt bij aan de beleving, dat dit lijkt op een blaadje in de ouderwetse typemachine. Maar of je daarvoor ruim zevenhonderd dollar wilt neerleggen?

Is het antwoord een volmondig ja? Dan heb je allicht ook wel interesse in de premium-versie van dit keyboard. Deze komt met een poster, figurine van Leon Kennedy, vier inktlinten (puur sier), de Resident Evil 2 remake voor PlayStation 4, DLC, een artbook en de soundtrack. En dat voor slechts ongeveer $900.

Bron: Capcom

Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties

Games Headliner