Dit zijn de middenvelders van het TOTY van FIFA 21

FIFA 21
2020
Sport
ja
PC, PlayStation 4, Xbox One

Gisteren lieten we jullie al weten welke spelers er in het Team of the Year zitten van FIFA 21. De statistieken van de voorhoedespelers waren al bekendgemaakt, waarbij onder andere een Mbappé met een snelheid van 99 voor het nodige angstzweet zorgde bij verdedigers. Vandaag komen we meer te weten over de middenvelders die je kunt bemachten. En geloof ons, dat wil je!

Bruno Fernandes is met een statistiek van 97 de beste middenvelder als je puur naar de cijfers kijkt. Hij heeft duidelijk het beste schot van de drie middenvelders (97), is het snelste (90) en dribbelt nagenoeg onnavolgbaar (97). Dit is dus een aanvallende middenvelder die je in huis wilt hebben.

Daarnaast hebben we te maken met Kevin de Bruyne, die zich voornamelijk onderscheidt in zijn passing (98). Verdedigend zal hij niet al te veel voor je betekenen met een score van 74. Met een fysiek van 88 zal hij op het middenveld in duels echter wel zijn mannetje staan.

Het driemans middenveld wordt compleet gemaakt door Joshua Kimmich, die duidelijk de beste verdedigende middenvelder is van de drie. Met een defence van 94 is dit een extra slot op jouw deur. Daarnaast is hij met 96 voor passing een ideale schakel tussen jouw verdediging en aanvallers, zodat de aanvallen net weer even wat soepeler verlopen!

Discord

Hot
Enquête
Veel
27%
Best veel
47%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 45 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner