Dit zijn de PlayStation Plus-games van december

In slechts vijf dagen ontvangen eigenaars van een PlayStation Plus-abonnement alweer hun laatste lading gratis games van 2017. Gelukkig stellen die games niet teleur.

De knaller van de maand is vanzelfsprekend wederom weggelegd voor de PlayStation 4, die drie wel heel verschillende games krijgt. Allereerst is er Darksiders II: Deathinitive Edition aan de ene kant van het spectrum, gevolgd door Kung Fu Panda: Showdown of the Legendary Legends aan het andere uiteinde. En ergens in het midden zit Forma 8.

Deze game is overigens niet enkel voor PlayStation 4 te claimen, daar het een cross-buy game is met de PlayStation Vita. Hetzelfde kan echter helaas niet worden gezegd van de andere game voor de handheld: Wanted Corp.

Op de PlayStation 3 krijgen gamers Xblade: Lost Memories en Syberia Collection, een bundel met de eerste twee games, waarmee de zes games die je maandelijks krijgt compleet zijn. Toch is er nog meer. Sinds augustus geeft Sony namelijk bonusgames weg, en dat doet het nog steeds.

That's You, de eerste game in de Playlink-serie, bijvoorbeeld, is nogal altijd gratis te downloaden voor PlayStation Plus-bezitters. En bezitters diezelfde gamers ook een PSVR? Dan kunnen ze ook nog Until Dawn: Rush of Blood binnenhalen. Je krijgt dus ongetwijfeld waar voor je geld!

Bron: GameSpot

Discord

Hot
Enquête
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner