hotness 0
News

Dit zijn de verdedigers van het TOTY van FIFA 21

Gepost door

Nadat eerder de aanvallers en de verdedigers aan de beurt waren, weten we inmiddels wat de statistieken zijn van de verdedigers in het Team of the Year van FIFA 21. We wisten al dat we te maken kregen met Davies, Van Dijk, Sergio Ramos, Alexander-Arnold en Neuer, maar de exacte ratings waren nog niet bekend. Tot nu.

Als het om puur verdedigen gaat, dan gaat Virgil van Dijk er met de eer vandoor. Met een een rating van 97 voor verdedigen is dit de absolute rots in de branding. Hij is net een tikkeltje sneller dan Sergio Rames (85 vs 83) en daarmee ook de snelste optie voor de verdediging. Fysiek gezien biedt Van Dijk hetzelfde als Ramos (94), dus een serieus blok is zeker te vormen.

Op de flanken zijn Davies en Alexander-Arnold op de brommer. Eerstgenoemde heeft een snelheid van 99, wat handig kan zijn om tegenover Team of the Year Mbappé te zetten die ook een snelheid van 99 heeft. Alexander-Arnold is met 92 een tikkeltje langzamer, maar nog steeds verschrikkelijk snel. Passen is het talent van Alexander-Arnold met een rating van 96.

Neuer maakt de verdediging af als sluitpost. Met een rating van 96 gemiddeld lijkt hij nagenoeg onpasseerbaar. Hij zal vooral waardevol zijn voor snelle spelhervatting. Met een uittrap van 98 legt hij de bal zo op de stropdas van je voorhoede. Zijn stats als het gaat om het tegenhouden van ballen zijn ook niet om over te klagen.

De spelers zijn vanaf vandaag tot en met donderdag in pakjes te vinden.

0 reacties op "Dit zijn de verdedigers van het TOTY van FIFA 21"