Dit zijn mogelijk de PlayStation Plus games van juli 2022

De PS Plus-games van de maand juli zijn weer eens uitgelekt. Komende maand zouden er drie games te downloaden zijn, wanneer je op zijn minst een PlayStation Plus Essential account hebt. Ook de andere tiers, Premium en Extra, geven toegang tot de games. Onder andere Crash Bandicoot 4 zou onderdeel uitmaken van de line-up, die verder ook een meer griezelige titel bevat.

Naast Crash Bandicoot 4 zou namelijk Man of Medan te downloaden zijn. Deze horrorgame was het startschot van The Dark Anthology, ontwikkeld door Until Dawn ontwikkelaar Supermassive Games. Voor de gamers die wat meer baat hebben bij nostalgie is er nog de optie om Arcadegeddon te spelen. Niet dat het een ouderwetse 2D-game is met veel pixels, maar het verhaal binnen de game draait om het redden van een arcadehal. De game bevat een mix van PvE en PVP en heeft een coöperatieve insteek.

In principe zouden Crash Bandicoot 4 en Arcadegeddon voor zowel de PS5 als PS4 worden aangeboden, terwijl Man of Medan nooit een upgrade heeft gekregen en dus alleen in de huidige PS4-versie zal verschijnen.

Bron: Eurogamer

Discord

Hot
Enquête
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner