hotness 0
News

Divinity: Original Sin II haalt binnen een dag het Kickstarter-doel

Gepost door

Het regent de laatste tijd succesverhalen van Kickstarter. Yooka-Laylee, Bloodstained, Might No.9 en Shenmue 3 zijn hiervan slechts enkele voorbeelden. En sinds vandaag mogen we Divinity: Original Sin II aan deze lijst toevoegen.

Deze game van het Belgische Larian Studios haalde namelijk binnen twaalf uur het gevraagde bedrag van $ 500.000 op. Van dit bedrag kunnen ze de game natuurlijk niet ontwikkelen, maar dat was ook niet het idee van de Kickstarter. Immers hebben ze aan de vorige Divinity games al genoeg verdient om deze game te kunnen maken.

Echter, om enkele aanvullende ideeën uit te kunnen werken, hebben ze extra geld nodig. En daar is deze campagne voor. Larian belooft dat elke cent die ze ontvangen door deze Kickstarter rechtstreeks in het verbeteren van de game gaat, die dus in principe in een vrij ver stadium van ontwikkeling is. En dat wekt vertrouwen, wat dan ook verklaart waarom mensen de studio zo snel geld toesteken.

Met Original Sin II belooft de ontwikkelaar een verhaal gedreven game waarin je met maximaal vier spelers kunt spelen die elk hun eigen verhaal beleven én hun eigen doelen en keuzes hebben. Zo kan je party dus prima uit elkaar vallen of zelfs tegen elkaar moeten gaan strijden met een gevechtssysteem dat voortbouwt op het geprezen systeem van Original Sin.

0 reacties op "Divinity: Original Sin II haalt binnen een dag het Kickstarter-doel"