DLC plannen voor Super Smash Bros. for Wii U and 3DS gelekt?

Super Smash Bros. For Wii U en 3DS
05/12/2014
Beat 'em up
ja
Wii U, 3DS

Vandaag is de zwaarste dag die je als journalist kunt hebben; 1 april. De dag waarop je alle nieuwtjes met wantrouwen moet bekijken en je nooit zeker bent van de bronnen ervan. Neem onderstaande post dan ook met al het zout dat je in huis hebt.

In een mysterieuze lek zou namelijk een klein gedeelte van de Nintendo Direct van later vandaag zijn uitgelekt. Nintendo zou hier de gloednieuwe Smash Store onthullen, waar men in de loop van het jaar vier DLC packs kan downloaden voor de games. Deze DLC packs zouden ieder bestaan uit een nieuw karakter, een nieuwe stage en menu's, custom parts. Wie de packs reserveert krijgt ook nog een exclusieve trophy.

Volgens de site in kwestie, zouden de packs het volgende bevatten:

Pack 1: Mewtwo Strikes Back! Te downloaden per 25 mei. Bevat Mewtwo, de stage Miiverse, vijftig custom parts en een Tyranitar Trophy. Tevens krijg je een nieuwe look voor je menu. Deelnemers aan de Club Nintendo actie mogen Mewtwo vanaf 8 april downloaden, al is het niet duidelijk of je dan ook de rest van het pakket krijgt.

Pack 2: Popo Breaks The Ice! Te downloaden per 22 juni. Bevat Popo, de stage Ice Climber, vijftig custom parts en een Mach Rider Trophy. Tevens krijg je een nieuwe look voor je menu. Nana is kiesbaar als en alternatieve skin.

Pack 3:Wolf Tears It Up! Te downloaden per 8 juli. Bevat Wolf, de stage Zoness custom parts en een Xenvious Trophy. Tevens krijg je een nieuwe look voor je menu. Op deze datum zou ook Starfox U moeten verschijnen.

Pack 4: Hier weten we niets van behalve dat het op 16 november moet verschijnen.

Bron: Gamnesia

Discord

Hot
Enquête
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties

Games Headliner