hotness 0
News

DLC voor Duke Nukem Forever aangekondigd

Gepost door

Gearbox Software heeft de eerste DLC voor Duke Nukem Forever aangekondigd. Deze bestaat uit vier nieuwe multiplayer mappen.

Duke Nukem Forever is een game die meer door diens voorgeschiedenis potten breekt dan door het afgewerkte product (het product was dan ook niet bijster afgewerkt). De humor in de game komt voornamelijk van het personage van Duke zelf, en dit door het feit dat hij steevast andere games belachelijk maakt. Dat thema komt nu terug in de eerste DLC, getiteld "Hail to the Icons Parody Pack".

Vier nieuwe multiplayer maps staan gepland, en elke map spitst zich toe op het parodiƫren van een andere game. Zo is er bijvoorbeeld "Call of Duke", een duidelijke persiflage van de populaire Call of Duty reeks. Ook staan er drie nieuwe multiplayer modi op de planning. Wie meer wil weten, kan terecht bij de officiƫle aankondiging op het Gearbox forum. Deze DLC zal voor alle platformen beschikbaar gemaakt worden, en dit ergens in de herfst.

De vraag blijft natuurlijk in hoeverre DLC nog verschil zal uitmaken voor Duke Nukem Forever, aangezien de game allerminst hoge toppen scheert. Gearbox Software blijft achter hun project staan, maar het lijkt erop dat ze trachten een zinkend schip op te lappen.

0 reacties op "DLC voor Duke Nukem Forever aangekondigd"