hotness 0
News

Dr. Disrespect keert terug naar Twitch na controversiële stream

Gepost door

Internetpersoonlijkheid en gaming streamer Dr. Disrespect bevond zich twee weken geleden in een benarde positie, toen zijn eerste IRL stream leidde tot een ban van twee weken. Die twee weken zijn nu echter voorbij en hebben hem geen windeieren gelegd.

Dr. Disrespect besloot zijn E3-bezoek te filmen en live te delen met zijn volgers op Twitch, die zo alles zagen wat de Amerikaan ook zag. Hieronder bevond zich ook een openbaar toilet, wat leidde tot eerdergenoemde ban. Zowel de Californische wet als de algemene voorwaarden van Twitch verbieden namelijk beelden die geschoten worden op een dergelijke locatie.

Nu de twee weken voorbij zijn, zou je verwachten dat Disrespect staat te springen om weer achter de camera te gaan zitten. Immers is elke dag zonder stream er een zonder inkomsten en hebben soortgelijke gevallen van andere streamers geleid tot het verlies van grote hoeveelheden volgers. Maar toch heeft hij tot op heden niets aangekondigd.

Om geld hoeft hij zich overigens geen zorgen te maken. Hoewel er nog geen stream is geweest sinds het aflopen van de ban, weerhoudt dit volgers er niet van om te doneren als een steunbetuiging. En dat is komt niet als een verrassing. Toen hij eerder vanwege persoonlijke omstandigheden een pauze nam, crashte zijn comeback stream namelijk Twitch. Of dat wederom zal gebeuren kan enkel de tijd ons leren.

0 reacties op "Dr. Disrespect keert terug naar Twitch na controversiële stream"