Dr. Disrespect wordt levenslang van Twitch verbannen

Gezien zijn status op het platform leek het er lange tijd op dat Dr. Disrespect onaantastbaar was op Twitch, zelfs wanneer hij keer op keer het randje van diens voorwaarden en goed fatsoen opzocht. Maar nu lijkt het erop dat zijn streken hem toch hebben ingehaald.

Gisteren ging het kanaal van Guy Beahm, zoals hij echt heet, plotseling op zwart door een ban. En volgens meerdere bronnen van Kotaku is dit permanent. Dit wordt verder bevestigd door journalist Rod ''Slasher'' Breslau en streamer Shannon ''ShannonZKiller'' Plante, die hetzelfde vernamen van hun contacten.

In eerste instantie werd gedacht dat de ban het gevolg was van een DMCA-claim, daar dit recent vaker voor problemen heeft gezorgd. Maar dat lijkt niet het geval te zijn. Zeker weten doen we het echter niet, daar Twitch eens gevraagd enkel een generiek antwoord geeft waarmee het laat weten dat het overtredingen van de regels conform de processen afstraft. Welke regel(s) overtreden zijn en welke van de docs vele streken hem fataal is geworden kunnen we daaruit niet opmaken. Dat de ban permanent is, is echter wel vrijwel zeker. Guy is namelijk ook verwijderd als partner, iets wat normaliter niet gebeurt bij een tijdelijk ban. Daar bovenop krijgen kijkers van het kanaal die zich geabonneerd hadden hun geld terug, maar raken ze de emotes die ze ermee kregen kwijt.

Mocht er meer duidelijkheid komen over hoe deze beslissing tot stand is gekomen, dan lees je het natuurlijk hier.

Bron: Kotaku

Discord

Enquête
Veel
27%
Best veel
47%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 45 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner