hotness 0
News

Dragon Ball FighterZ - Gogeta SS4 krijgt een gezicht

Gepost door

De launch trailer van Dragon Ball FighterZ - Gogeta SS4 is door uitgever BANDAI NAMCO vrijgegeven.

Bezitters van Season Pass 3 kunnen vanaf morgen de nieuwste DLC van de game downloaden. De laatste DLC voor dit seizoen is ook als losse verkoop verkrijgbaar. Echter moeten gamers zonder Season Pass 3 iets meer geduld hebben; Dragon Ball FighterZ - Gogeta SS4 is pas vanaf 12 maart voor losse verkoop beschikbaar. De titel van de DLC, Gogeta SS4, is voor de meeste Dragon Ball fans logisch te verklaren. Gogeta is het resultaat van de fusie tussen Goku en Vegeta. SS4 verwijst, zoals voor Dragon Ball fans te verwachten, naar Super Saiyan 4. Uit de launch trailer kunnen we ook opmaken dat Gogeta over de Big Bang Kamehameha zal gaan beschikken. Deze aanval is een combinatie van Goku's Kamehameha en Vegeta's Big Bang Attack.

Momenteel bevindt Dragon Ball FighterZ zich in het derde seizoen van de game. Het is nog onduidelijk of er een vierde seizoen komt.

Dragon Ball FighterZ is verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC. Daarnaast is de game dankzij backwards-compatibility te spelen op de Playstation 5 en Xbox One X|S.

           

0 reacties op "Dragon Ball FighterZ - Gogeta SS4 krijgt een gezicht"