hotness 0
News

DriveClub, Spelunky en Batman: Arkham Asylum gratis met PS Plus in oktober

Gepost door

Mensen met een abonnement op PlayStation Plus kunnen ook deze maand weer heel wat games gratis aan hun collectie toevoegen. Sony heeft vandaag bekendgemaakt welke titels gratis zullen zijn voor PlayStation Plus-abonnees in oktober.

PlayStation 4-bezitters kunnen in oktober maar liefst vier games gratis downloaden. De eerste is niet echt een verrassing, aangezien het al lang geleden aangekondigd is dat een kleinere versie van DriveClub gratis beschikbaar zou zijn voor PlayStation Plus-leden. Maar naast deze racegame zal ook Dust: An Elysian Tail, Spelunky en Pix the Cat gratis zijn op de PlayStation 4.

Eigenaren van een PlayStation Vita kunnen ten eerste Spelunky en Pix the Cat gratis downloaden op hun handheld, aangezien deze titels cross-buy ondersteunen. Ook Rainbow Moon, een RPG die ruim 40 uur aan speelplezier moet brengen, zal gratis zijn voor abonnees van PlayStation Plus op de Vita.

Rainbow Moon komt ook gratis beschikbaar voor PlayStation 3-eigenaren. Naast die titel kan ook Batman: Arkham Asylum en Dungeons & Dragons: Chronicle of Mystara gratis aan je collectie worden toegevoegd.

Vanaf 8 oktober zullen de PlayStation Plus-games van september niet meer gratis zijn en zullen de zeven eerdergenoemde titels een plaats krijgen in de Instant Game Collection van Sony.

0 reacties op "DriveClub, Spelunky en Batman: Arkham Asylum gratis met PS Plus in oktober"