hotness 0
News

Dungeons & Dragons Eberron: Rising from the Last War introduceert een nieuwe klasse

Gepost door

Het nieuwste sourcebook voor de Dungeons & Dragons tabletop-game, genaamd Eberron: Rising from the Last War, zal voor het eerst in vijf jaar tijd een nieuwe klasse aan het spel toevoegen. Dit heeft Wizards of the Coast onthuld middels een persbericht.

Eberron speelt zich af op Khorvaire, een door oorlog geteisterd continent waar magie en technologie naast elkaar bestaan. Dit betekent dat je magiër de trein kunnen nemen en zij aan zij kan lopen met humanoïde machines. Hiermee wordt gehoor gegeven aan de kreten van fans, die meer van Eberron wilden zien na de release van de Wayfinder’s Guide to Eberron in 2018. Althans, dat zegt Nathan Stewart, vice president van Wizards of the Coast:

''Fans hebben geschreeuwd om meer Eberron sinds we de Wayfinder's Guide to Eberron afgelopen jaar digitaal lanceerden. Eberron: Rising from the Last War is het resultaat van honderden playtests en feedback sessies met spelers, en we denken dat fans die iets nieuws zoeken ervan zullen genieten om een avontuur te beleven in een wereld vol op magie werkende treinen, luchtschepen en mechanische wezens.''

Zoals eerder gezegd introduceert deze nieuwe locatie ook een nieuwe klasse, genaamd de Artificer. Van deze klasse weten we dat hij technologie en magie combineert, maar meer dan dit willen de Wizards op dit moment nog niet kwijt. Wel laten ze weten dat vier nieuwe rassen aan het spel zullen worden toegevoegd, samen met twaalf dragonmark tattoos en een nieuw iets genaamd Patrons.

 

0 reacties op "Dungeons & Dragons Eberron: Rising from the Last War introduceert een nieuwe klasse"