hotness 0
News

DwarfHeim voegt FriendPass, Twitch Drops en extra content toe

Gepost door

Wanneer immens populaire multiplayer-hits als Among Us, Destiny 2, Call of Duty, Fall Guys en World of Warcraft voortdurend vechten om de aandacht van gamers, kan het lastig zijn om je vrienden op te trommelen voor iets nieuws. Vooral als ze ook nog daarvoor moeten betalen.

Om dit euvel weg te halen heeft Pineleaf Studio de FriendPass uitgerold, waarmee bezitters van de RTS vrienden kunnen uitnodigen voor een gelimiteerde co-op-ervaring. Op deze manier kunnen ze een voorproefje krijgen van wat de game te bieden heeft en gaan ze, met een beetje geluk, overstag, zodat jij iemand hebt om mee samen te spelen en de studio een extra exemplaar heeft verkocht.

''Wij bij Pineleaf Studio werken om de beste games voor onze community te maken,'' legt Game Director Hans Kleven uit in een persbericht. ''We kennen de pijn van het moeten overtuigen van je vrienden om nieuwe multiplayer games te proberen, hetgeen de reden is dat we de FriendPass hebben gemaakt, een perfecte manier om je vrienden te introduceren in de co-op game en het ze laten proberen voor ze het kopen.''

Je vrienden op dit moment binnenhalen is bovendien ook een goed moment, daar net een nieuwe update is uitgerold. Hiermee kun je in-game loot krijgen als je een streamer op Twitch bekijkt die het spel speelt. Hiernaast zullen tegelijkertijd met de FriendPass Custom Games worden geïntroduceerd, is er een tutorial toegevoegd voor nieuwe spelers, zijn Keybindings, de minimap, vijandelijke AI, het Build Menu en Pathfinding verbeterd en zijn Units opnieuw gebalanceerd. En last but not least zijn er nu ook nog feestelijke kerstdecoraties.

0 reacties op "DwarfHeim voegt FriendPass, Twitch Drops en extra content toe"