hotness 0
News

EA bindt Juventus aan zich

Gepost door

Vanaf volgend jaar zullen de voetbalspellen van Electronic Arts niet langer de naam FIFA mogen voeren. Maar niet enkel lijkt dat ze niet te hinderen; ze gaan ook vrolijk verder met het opbouwen van meer momentum.

Zo heeft de uitgever bijvoorbeeld middels eens bericht aan de pers bekendgemaakt dat het een meerjarige deal getekend heeft met het Italiaanse Juventus. Hiermee is FIFA en in komende jaren EA Sports FC, de enige die het Allianz Stadium, de logo's en de tenues op correcte wijze mag weergeven.

Maar natuurlijk is een club niets zonder diens spelers en daarom zijn die er ook bijgehaald. Claudio Marchisio wordt als FUT Hero naar het spel gebracht, waarmee die een van de hoogste titels krijgt binnen FIFA 23, terwijl Dušan Vlahović  als ambassadeur op zal gaan treden.

"We vinden het geweldig dat we onze sterke toewijding aan het Italiaanse voetbal opnieuw kunnen bevestigen met dit exclusieve partnerschap met Juventus," zegt David Jackson, VP of brand bij EA SPORTS FIFA. "Deze fenomenale club betekent zoveel voor ons en onze fans, en hiermee kan EA SPORTS de meeste authentieke en uitgebreide interactieve voetbalervaringen blijven bieden in FIFA 23 en verder.

“We zijn trots om terug te keren bij EA SPORTS,” zei Giorgio Ricci, Chief Revenu Officer bij Juventus. “De partnership met EA SPORTS gaat verder dan het concept van een traditioneel partnership, waarin we in een gezamenlijk project naar de toekomst kijken, met een nieuwe generatie praten, we gebruik gaan maken van nieuwe trends, urban-cultuur en lifestyle. We kozen voor EA SPORTS om een stap verder te gaan omdat het een partner is waarmee we een visie en ambitie delen. We zijn blij deze reis te gaan maken met een brand dat opvalt vanwege zijn originaliteit, uniekheid en innovatie, net zoals Juventus dat doet.”

0 reacties op "EA bindt Juventus aan zich"