hotness 0
News

EA DICE kondigt verbetering multiplayer Medal of Honor aan

Gepost door

Onlangs verscheen er op GameQuarter een preview over de inmiddels fel bekritiseerde multiplayer van Medal of Honor. Wij hebben echter onze opmerkingen niét naar EA DICE gestuurd en hielden onze mening voor de bezoekers van onze site. Veel spelers deden daarentegen juist het omgekeerde en stuurden al hun opmerkingen en klachten naar de Zweedse ontwikkelaar, waarmee laatstgenoemde de gameplay van de multiplayer zullen verbeteren.

EA DICE is zelfs zo vergenoegd met de feedback over de multiplayer-bèta van het spel dat het zowaar besloot om de bèta te verlengen, welke normaal deze maand zou eindigen. Wat er tot nog toe allemaal gaat veranderen, kan je onderstaand lezen.
  • Verbeterde detectie van kogelinslagen - tijdens de bèta waren nogal klachten over de zwakke verhouding tussen de richting waarin je schoot en de plaats waar de kogel insloeg.
  • Het oppakken van wapens en ammunitie - Het is nu mogelijk om wapens en ammunitie van neergeschoten vijanden mee te nemen en te gebruiken.
  • Support actions worden gebalanceerder - De support actions zijn wat getweaked en zullen niet meermaals achter elkaar kunnen worden gebruikt.
  • Unlocks bijgewerkt - Wie de status van Tier 1 bereikt zal meer extra's kunnen verkrijgen en daarnaast zijn ook de andere unlockables bijgewerkt.
  • Stabieler spel - De game is nu stabieler en zal minder snel crashen.
  • Betere graphics - De animaties zijn verbeterd en het spel ziet er grafisch beter uit.
  • Verbeterde wapens - De wapens zijn verbeterd en de wapenlijst is op verschillende vlakken gewijzigd.
DICE heeft aan dat we nog veel meer van deze verbeteringen kunnen verwachten en dit zeker tot 14 oktober (en later).

0 reacties op "EA DICE kondigt verbetering multiplayer Medal of Honor aan"