hotness 0
News

EA kondigt abonnement-dienst EA Access aan

Gepost door

Electronic Arts heeft de abonnement-dienst EA Access aangekondigd voor de Xbox One. Mensen die een abonnement nemen van het programma, hebben onbeperkt toegang tot een aantal games. Daarnaast kunnen leden een game vijf dagen eerder proberen dan de rest en krijgen leden korting op EA-producten.

Mensen die een abonnement kopen van EA Access, hebben onbeperkt toegang tot games die in 'Vault' zitten. Wanneer de gesloten beta begint, zitten daar FIFA 14, Madden NFL 25, Peggle 2 en Battlefield 4 in. Later zullen er nog meer games in de Vault komen. EA heeft geen plannen om games uit de Vault te halen wanneer ze er eenmaal in zijn gekomen. Je zult als lid dus altijd toegang hebben tot een aantal games. Wannneer je abonnement echter verlopen is, zul je geen toegang meer hebben tot games in de Vault.

Naast het krijgen van gratis games hebben leden van EA Access ook toegang tot demo's van enkele EA-titels. Abonnees kunnen vijf dagen voor de release van een game voor een beperkte tijd een game downloaden om het uit te proberen. De ene keer zal het hier om de complete game gaan, de andere keer gaat het om een kleinere versie. Wanneer je besluit om de game na het uitproberen te kopen, behoud je je progressie. Demo's van Madden NFL 15, NHL 15, FIFA 15, NBA Live 15 en Dragon Age: Inquisition staan momenteel al in de planning.

Als laatste voordeel krijgen abonnees van EA Access 10% korting op producten van EA. Dit geldt zowel voor complete games als voor DLC. Het gaat hier wel enkel om digitale versies van EA-producten.

EA Access moet deze zomer nog beschikbaar worden in gesloten bèta. Later komt de complete versie exclusief naar de Xbox One. Of de service ook beschikbaar zal zijn in de Benelux wanneer de Xbox One hier lanceert, is nog onbekend. EA Access kost 3,99 euro per maand of 24,99 euro per jaar.

0 reacties op "EA kondigt abonnement-dienst EA Access aan"