hotness 0
News

Een goed begin is het halve werk: ook bij Humble Bundle

Gepost door

Niemand die ook maar iets van het ontwikkelen van videogames weet, zal beweren dat het makkelijk is. Maar diezelfde personen zullen waarschijnlijk ook beamen dat een game uit de grond stampen wel stukken simpeler is dan een decennia of twee geleden.

De reden daarvoor is simpel: tools. Dankzij het internet en breed ondersteunde engines en kits hoef je als ontwikkelaar niet je eigen framework meer te maken. In plaats daarvan kun je bestaande pakketten downloaden en aanpassen aan jouw smaak. Pakketten zoals die in de Humble Game Dev Map & Level Creator Bundle die je nu kunt kopen.

Normaliter zouden we nu een lijst plaatsen van wat je voor welke prijs kunt krijgen, maar bij producten als deze is het zien essentieel. Daarom sturen we je zelf op pad met deze link.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Humble Bundle of IGN, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

0 reacties op "Een goed begin is het halve werk: ook bij Humble Bundle"