hotness 0
News

Een retailversie van LawBreakers is geen optie voor Bleszinski

Gepost door

Voormalig topman van Epic Games en een van de mensen achter games als Gears Of War en Unreal Tournament, Cliff Bleszinski, besloot een tijd geleden om te breken met diens werkgever. De reden hiervoor is dat hij graag zijn eigen ding wilde gaan doen.

Dat dat ding een shooter is had, je geld op in kunnen zitten. Immers staat CliffyB hier om bekend. Maar niemand zag aankomen dat deze shooter aan de man zou worden gebracht middels een free-to-play model, iets waar veel gamers hun afkeer over geuit hebben. En daar heeft Cliff respect voor:

''Het is het idee van waarde. Harcore gamers zien free-to-play als een vies, vies iets. Dat kan ik respecteren. De hoeveelheid die ik gespendeerd heb op free-to-play games is erg laag. Ik ga er niet A Beatiful Mind op, maar ik voorzie wel waar dit naar toe gaat. Dus, als het op Hearthstone aankomt heb ik zoiets van ''Hier is $60, geef me gewoon die fucking packs'

Ja, voor mij is dat [traditioneel games verkopen] volledig dood. Dat is reserveringen, dat is hoeveel je verkoopt in de eerste twee manden en vanaf dan gaat het alleen maar bergafwaarts. Er zijn nog steeds mensen die dat doet, maar voor mij is dat voorbij. Voor ons gaat het om een stijging.

We mogen dan misschien niet veel geld verdienen in de eerste paar maanden, maar in het eerste jaar gaan we mogelijk een toename zien. Deze games zijn als een locomotief, waarbij ze maar door blijven gaan. Op het moment dat ze snelheid hebben gekregen kijk je eens rond en zeg je ''Hoe is deze game zo verdomde groot geworden?'''


0 reacties op "Een retailversie van LawBreakers is geen optie voor Bleszinski"