hotness 0
News

Eerste details volgende Assassin's Creed

Gepost door

In de laatste Game Informer heeft Ubisoft een waaier aan details over Assassin's Creed: Revelations vrijgegeven. De volgende telg in de succesvolle reeks zal het verhaal van Ezio afronden.

Voorlopig staat Assassin's Creed: Revelations gepland voor eind dit jaar op Xbox 360, Playstation 3 en PC. Gemakshalve geven we je de details mee in handige lijstvorm:

  • Ezio, nu meer dan 50 jaar oud, moet op zoek gaan naar enkele zegels die hem inzicht kunnen verschaffen in de herinneringen van Altaïr, de protagonist van de allereerste Assassin's Creed. Die herinneringen kunnen dan uitgespeeld worden, net zoals Desmond die van Ezio uitspeelt.
  • Het spel zal zich grotendeels in Constantinopel situeren. Deze stad is opgedeeld in vier omvangrijke districten (Constantin, Beyazid, Imperial en Galata). Cappadocia staat ook op de kaart.
  • Ezio heeft een nieuw wapen genaamd de "hookblade". Daarmee kan hij de stad tot 30% sneller doorkruisen door middel van ziplines. Tijdens gevechten kan de hookblade ook gebruikt worden om vijanden dichterbij te trekken, wat nieuwe combos toelaat.
  • Eagle Vision wordt uitgebreid naar Eagle Sense. Daarmee kan de speler zich focussen op een personage en niet enkel zien waar hij geweest is, maar ook diens wandelpad inschatten. Zo is het mogelijk om vallen te leggen.
  • Die vallen worden bewerkstelligd door het vervaardigen van bommen. Een "crafting systeem" laat Ezio toe om die zelf in elkaar te steken. Er zouden meer dan 300 types beschikbaar zijn.
  • De Borgia torens uit Assassin's Creed: Brotherhood zijn uitgebreid. Nu zit er meer variëteit in het innemen van bepaalde gebieden. Zo kan Ezio meerdere Assassin's Dens creëren, wat hem toelaat om gebouwen in die gebieden aan te passen met o.a. ziplines en neutrale wachters. Als Ezio meer beruchtheid krijgt, kunnen die Assassin's Dens aan invloed verliezen. Moest er geen tijd zijn om een Den te behoeden voor een aanval, kunnen andere Assassins ingeroepen worden. Ook is het mogelijk om een Master Assassin aan een Den toe te kennen zodat die niet meer aangevallen kan worden.
  • Traditionele zijmissies worden vervangen door willekeurige gebeurtenissen. Ezio kan doorheen de stad wandelen en lukraak aangesproken worden of bepaalde misdaden kunnen verhinderen.
  • Spelers zullen opnieuw in de schoenen van Desmond kruipen. Hij heeft nu meer toegang tot de Animus en kan gebruik maken van een "black room", waarin verloren gegane herinneringen van Ezio uitgespeeld kunnen worden. Ook zullen meer puzzelsequenties beschikbaar zijn om Desmonds gefragmenteerde onderbewustzijn opnieuw te verenigen.
  • Multiplayer keert terug, maar er zal een nieuwe modus voorhanden zijn die meer bijdraagt tot het overkoepelende verhaal in de Assassin's Creed serie. Spelers kunnen hun personage volledig aanpassen, alsook hun wapens en guilds.

0 reacties op "Eerste details volgende Assassin's Creed"