Eerste DLC voor Injustice: Gods Among Us gearriveerd

Injustice: Gods Among Us
18/04/2013
Beat 'em up
ja
PlayStation 3, Wii U, Xbox 360

Sinds vandaag is de eerste Downloadable content voor de beat 'em up-game Injustice: Gods Among Us beschikbaar. Lobo is het eerste downloadbare character voor het spel van DC Comics. Lobo is een meedogenloze intergalactische, sigaarpuffende premiejager. De DLC is nu te kopen via het PlayStation®Network voor € 4,99 en vanaf morgen via Xbox LIVE® Marketplace voor 400 Microsoft Points.

Naast de DLC in de vorm van het speelbare personage Lobo heeft ontwikkelaar NetherRealm Studios ook twee skin packs gelanceerd. De makers van Mortal Kombat hebben een Teen Titan skin pack met de Cyborg, Deathstroke en Raven skin, en een Bad Girls skin pack met de Wonder Woman, Catwoman en Harley skins beschikbaar voor ons. De skin packs zijn vanaf vandaag te verkrijgen via Xbox LIVE Marketplace voor 240 Microsoft Points of via het PlayStation®Network voor € 2,99.

Injustice: Gods Among Us is een beat 'em up met een origineel verhaal waarin een grote cast van  DC Comics-helden het tegen elkaar opnemen. Onder de speelbare personages vinden we o.a. Batman, Cyborg, Harley Quinn, Superman, The Flash Wonder Woman en Catwoman.

Bron: Gamequarter

Reacties

Natascha Huijs op Woensdag 8 mei 2013 om 15:44

Ziet er wel bad-ass uit. Maar is het niet een beetje vroeg om al meteen DLC uit te brengen? Zo lang is de game toch nog niet uit?

Discord

Hot
Enquête
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties

Games Headliner